Mooie badkamertegels laten plaatsen

Een badkamer met een zalige regendouche, ingebouwde hamam of massagebad? Met een paar mooie badkamertegels tegen de muur of op de vloer kan je daar nog méér van genieten. Bekleed er volledige vloeren en muren mee of enkel de plaatsen rond je bad, douche en lavabo. Met keramische badkamertegels of tegels in natuursteen is er vanalles mogelijk!
Badkamertegels bepalen de uitstraling van je badkamer.

Keramische badkamertegels of tegels in natuursteen

Wanneer je keramische badkamertegels of tegels in natuursteen laat plaatsen bij jou thuis, haal je tegelijkertijd enkele interessante eigenschappen in huis… De tegels bieden je ten eerste verschillende kleuren en formaten om uit te kiezen. Zo vind je zeker een paar leuke tegels die volledig aansluiten bij jouw interieurstijl. Het leuke aan keramische badkamertegels is trouwens dat ze andere materialen kunnen imiteren. Vind je bijvoorbeeld dat hout, natuursteen of beton wel een mooie uitstraling heeft? Vraag dan aan Vloer & Natuursteen Hermans om keramische badkamertegels bij jou te plaatsen die dat materiaal perfect nabootsen! Als je liever echte natuursteen op je vloeren hebt liggen, dan ga je uiteraard voor badkamertegels in prachtige natuursteen. Over slijtage hoef je je geen zorgen te maken aangezien zowel keramische tegels als tegels in natuursteen heel duurzaam zijn.

 

Badkamertegels bepalen de uitstraling van je badkamer

Welk grootte en kleuren je kiest voor je badkamertegels bepaalt in sterke mate de sfeer van je badkamer. Donkere en kleine badkamertegels verkleinen bijvoorbeeld de ruimte, terwijl lichte en grote tegels een verruimend effect hebben.

Voor een creatief resultaat zou je dus verschillende badkamertegels kunnen combineren, maar je kan ook opteren voor één bepaalde kleur en grootte op de vloer en muren van je badkamer. Door dezelfde stijl en kleur te laten terugkomen in je badkamertegels creëer je immers een rustiger geheel.
Badkamertegels kiezen, kopen en professioneel laten plaatsen.

Tips bij het plaatsen van badkamertegels

Vloer & Natuursteen Hermans heeft al enkele jaren ervaring op de teller wanneer het gaat om de plaatsing van keramische tegels en tegels in natuursteen. We hebben bijvoorbeeld ondervonden dat je de badkamertegels het beste plaatst op cementbezetting in plaats van op witte bezetting aangezien die laatste vocht gaat opslorpen. En dat heb je liever niet in zo’n vochtige ruimte als je badkamer…! In douchecellen raden we bovendien aan om nog een extra waterdichting aan te brengen om 200% op veilig te spelen, ook al zijn keramische badkamertegels en tegels in natuursteen zoals leisteen en marmer goed bestand tegen water!

 

Badkamertegels kiezen, kopen en professioneel laten plaatsen

Ga voor de moderne look van grote badkamertegels of voor het fijnere werk met kleine mozaïektegeltjes; ga voor knalkleuren of voor pastelkleuren. De keuze is aan jou! Vloer & Natuursteen Hermans toont je met plezier het uitgebreide aanbod aan keramische badkamertegels en tegels in natuursteen waartussen je zonder twijfel jouw favoriet vindt die perfect aansluit bij je interieurstijl en budget.

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk