Laat je verleiden door keramische tegels

Een keukenwand of een terras bekleed met mooie keramische tegels? Daar zorgt Vloer & Natuursteen Hermans voor! Dankzij een snelle plaatsing geniet jij binnen de kortste keren van de unieke look van keramische tegels, maar eerst vertellen we je hier wat meer over de mogelijkheden van deze tegels, alsook over hun voordelen…

Grote of kleine, dikke of dunne keramische tegels in je woning

Overal in en rondom je huis kan je keramische tegels plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan je terras, je badkamer of je keukenwand. Met een rijk aanbod aan kleuren, formaten en structuren vloeien ze subtiel over in de rest van je woonstijl of maak je van de tegels een echte blikvanger! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor tegels van slechts 3mm dik of van wel 20mm dik; voor kleine mozaïektegeltjes (1cm op 1cm) of super grote platen (3m op 1m). Keramische tegels kan je dus op allerlei manieren integreren in je woning. Voor meer info staat Vloer & Natuursteen Hermans altijd voor je klaar op het nummer 014/43 96 31 of in de Kloosterstraat 24 in Lichtaart.

 

Pluspunten van keramische tegels

Keramische tegels buiten op je terras, binnen tegen de keukenwand of elders in huis is niet alleen mooi, je haalt er nog tal van andere interessante eigenschappen mee in huis. Zo zijn keramische tegels niet gevoelig voor vlekken of krassen en zijn ze bovendien hygiënisch! En er is meer… Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de rest van je interieur of woonstijl, vind je keramische tegels terug in allerlei kleuren.

Grote of kleine, dikke of dunne keramische tegels in je woning.
Zodra je jouw keuze gemaakt hebt, plaatst Vloer & Natuursteen Hermans ze dan snel bij jou thuis. Keramische tegels plaatsen vergt namelijk niet veel tijd, wat wil zeggen dat jij des te sneller een knap setje tegels op je vloer of tegen je muur hebt! Zijn de tegels geplaatst? Dan hoef je je ten slotte niet veel zorgen te maken over het onderhoud, want met de juiste onderhoudsproducten zijn je keramische tegels in een handomdraai gereinigd, beschermd en verzorgd!

Geglazuurde of niet-geglazuurde keramische tegels?

Zijn alle keramische tegels hetzelfde? Niet bepaald… Je hebt namelijk geglazuurde en niet-geglazuurde keramische tegels. Ze hebben beide dezelfde prijs en bestaan altijd uit klei, maar het verschil zit hem in het productieproces. Bij de geglazuurde tegels wordt de klei namelijk eerst geperst waarna er een kleur op wordt geprint. De klei wordt zo gebakken in de oven en je tegels zijn klaar! Een minpuntje hierbij is wel dat de kleur matter wordt als er veel op je keramische vloertegels gelopen wordt… Dat heb je echter niet aan de hand met niet-geglazuurde keramische tegels, want hier wordt eerst een kleur toegevoegd aan de klei en dan pas wordt die geperst en gebakken. Als resultaat heb je dan tegels die één kleur hebben over de volledige dikte!

 

Tip voor het onderhoud van keramische tegels

Om keramische tegels proper te houden gebruik je best geen te vette zepen. Die leggen namelijk een vetlaag op de tegels waardoor het stof er blijft op liggen. Je moet dan eerst al het vet terug verwijderen om het stof en ander vuil er ook af te krijgen. Vloer & Natuursteen Hermans raadt daarom de onderhoudsproducten van Lithofin aan die jouw keramische tegels in huis op de perfecte manier verzorgen!

Geglazuurde of niet-geglazuurde keramische tegels?

Keramische tegels binnen en buiten

Vloer & Natuursteen Hermans komt je vloer of muur bekleden met keramische tegels. Zowel binnen in je keuken of badkamer als buiten op je terras plaatsen we deze tegels op een professionele en snelle manier. Meer info over keramische tegels? Je weet ons te vinden in Lichtaart!

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck ‚Äď Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk