Keukentegels om van te dromen

De keuken is één van de veel bezochte plekken in huis. Je gaat er drinken halen uit de ijskast, je kookt er, je laat zo nu en dan al eens iets vallen op de vloer, je kletst er wat bij en ga zo maar verder. Er gebeurt altijd vanalles in de keuken. Geef deze ruimte daarom de aandacht die ze verdient door te kiezen voor mooie en praktische keukentegels.

Keramische keukentegels, een aanwinst voor je keuken

Je keuken aankleden met keramische keukentegels betekent heel wat. Zo zijn deze tegels erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Om die duurzaamheid extra te ondersteunen, gebruikt Vloer & Natuursteen Hermans niet-geglazuurde keukentegels voor de vloeren van keukens zodat de toplaag niet beschadigd geraakt als er veel op gelopen wordt. Keramische keukentegels zijn trouwens ook heel snel geplaatst waardoor je al snel in je nieuwe keuken kan rondlopen! En last but nog least… deze tegels zijn goed bestand tegen water, krassen en vlekken. Water gespat tegen de muur terwijl je je handen waste? Een pot choco laten vallen op de vloer? Of met een keukenstoel over de vloer geschoven? Keramische keukentegels voelen er niet veel van!

 

Duurzame keukentegels in natuursteen

Behalve voor keramische keukentegels kan je in je keuken ook kiezen voor de duurzame schoonheid van tegels in natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige vloeren in leisteen, blauwe steen, marmer of graniet.

Behalve voor keramische keukentegels kan je in je keuken ook kiezen voor de duurzame schoonheid van tegels in natuursteen.
Elk type natuursteen draagt enkele unieke eigenschappen met zich mee en heeft een specifieke uitstraling, maar als keukentegels zijn ze allemaal uiterst geschikt! Vloer & Natuursteen Hermans plaatst ze zowel op vloeren als tegen muren, afhankelijk van de soort natuursteen. Groot of klein, wij realiseren keukentegels in natuursteen altijd op maat van jouw keuken!
Kiezen voor mooie keukentegels.

Hygiënische keukentegels

In de keuken vallen er al eens snel wat groenten op de grond of spat de saus uit de kookpot. Vloer & Natuursteen Hermans gebruikt daarom tijdens de plaatsing van de keukentegels een speciaal voegsel dat gemakkelijk te reinigen is én waterbestendig is. Maar eigenlijk kan je in de keuken het gebruik van veel voegen best vermijden door bijvoorbeeld een spatwand uit één stuk of door grote keukentegels te plaatsen. Vloer & Natuursteen Hermans realiseert dergelijk maatwerk in eigen atelier in keramische platen, maar ook in natuursteen! Vraag ernaar en we helpen je graag verder.

Kiezen voor mooie keukentegels

Keukentegels kiezen voor je nieuwe of gerenoveerde woning, het brengt wat met zich mee! Als expert in keramische tegels en natuursteen helpen we je daarom bij je keuze. Voor de vloeren en muren van keukens heeft Vloer & Natuursteen Hermans namelijk een groot aanbod aan keukentegels om aan jou te tonen. Wil je graag meer info over keramische keukentegels of tegels in natuursteen? Vloer & Natuursteen Hermans staat klaar met deskundig advies.

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk