Mooi marmer in en rondom je woning

Zachter dan graniet en in meer kleuren te vinden dan blauwe steen… We hebben het hier over de luxueuze natuursteen marmer! Dit mooie, lichtkleurige natuurproduct integreer je op heel uiteenlopende manieren in je woning. Welke die zijn, dat lees je hier! Je wilt uiteraard dat marmer zijn schoonheid daarna ook blijft behouden, dus vertellen we je al meteen hoe je de natuursteen het beste onderhoudt. Met deze info van een echte expert in natuursteen leidt Vloer & Natuursteen Hermans je binnen in de wereld van marmer!
Marmer op je vloer of als tegels tegen je muur?

Marmer op je vloer of als tegels tegen je muur?

Marmer kent vele toepassingen binnen en buiten het huis. In praktisch elke ruimte kan je deze natuursteen gebruiken en zo genieten van de bijzondere uitstraling van marmer. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten werkbladen, zoals een keukenblad, tafelblad of badkamerblad waar marmer zich perfect voor leent! Verder maakt Vloer & Natuursteen Hermans ook een marmeren vloer of trap op maat van elke ruimte en uiteraard ook op maat van jouw wensen. Of misschien wil je graag een unieke vensterbank in je woning? Als echt natuurproduct zorgt marmer ervoor dat geen twee vensterbanken hetzelfde zijn, dus over die uniekheid hoef je je geen zorgen te maken! We kunnen trouwens ook de muur van je badkamer of keuken bekleden met mooie tegels in marmer… Zoals je ziet, zijn er talrijke mogelijkheden om met marmer je huis aan te kleden. Kom langs bij Vloer & Natuursteen Hermans in Lichtaart om ze allemaal te ontdekken.

Marmer onderhouden doe je zo!

Ook al is marmer een prachtig product dat louter en alleen door de natuur gevormd is, zorg je best voor een goed onderhoud van de natuursteen om al die pracht te bewaren. Zodra de vakmannen de tegels, de vloer of het keukenblad in marmer hebben geplaatst, raden we aan om de natuursteen met Lithofin Vlekstop te impregneren om er een beschermlaagje op te leggen. Daarna volstaat het om één keer per maand het marmer met Lithofin Glansfilm te behandelen om de glans en kleur wat te verzorgen. Met het product Lithofin Wash & Clean kan je de vloer, de tegels of het werkblad dan eens regelmatig reinigen. Meer onderhoud vraagt marmer niet!

Tip van de experten: marmer bij je thuis

Om ontsierende vlekken te voorkomen op je tegels of vloer in marmer moet alles correct geplaatst worden. Daar heb je slechts twee dingen voor nodig: de juiste vakmensen en de juiste werkwijze. Bij Vloer & Natuursteen Hermans kan je uiteraard voor beide zaken terecht! Als specialist in natuursteen plaatsen wij het marmer op professionele wijze bij je thuis, dat wil zeggen met een mengeling van wit zand en witte cement of met dikbed lijm op uitgeharde chape. Wil je er dus zeker van zijn dat die mooie marmeren vloer of tegels goed geplaatst zijn? Contacteer dan Vloer & Natuursteen Hermans!

 

Breng het prachtige marmer binnen bij je thuis

Kiezen voor marmer in huis, dat staat gelijk aan kiezen voor een duurzaam natuurproduct met een luxueuze uitstraling. Wil je graag weten waar marmer het beste tot zijn recht komt bij jou thuis en welke prijs dat met zich meebrengt? Spring dan binnen bij Vloer & Natuursteen Hermans waar we je graag bijstaan met professioneel advies. En dan zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk van prachtig marmer kan genieten in je badkamer, aan je raam of op je vloer!

Tip van de experten: marmer bij je thuis.
  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk