Natuursteen, een top natuurproduct

Uniek, duurzaam, mooi, natuurlijk: natuursteen verovert vele harten met dit pakketje exclusieve eigenschappen. Daarom verwerkt Vloer & Natuursteen Hermans dit prachtige natuurproduct tot tegels, vloeren en trappen zodat je ook thuis geniet van dit mooie cadeau van de natuur.
Ontdek de diverse soorten natuursteen.

Ontdek de diverse soorten natuursteen

Vloer & Natuursteen Hermans vertelt je alles wat je maar wilt weten over de pracht en praal van natuursteen. Graniet, marmer, blauwe steen, zandsteen… We hebben het allemaal in huis om unieke vloeren, trappen en tegels mee te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor tegels in gevlamd marmer, een keukenblad in graniet of een vloer in blauwe steen. Elk type natuursteen heeft een eigen, bijzondere uitstraling die je woning perfect aanvult. Maar let op, want sommige soorten natuursteen gebruik je best alleen binnenshuis. Ga even langs bij Vloer & Natuursteen Hermans voor meer info over de diverse toepassingsmogelijkheden van dit natuurproduct. Kies dan snel jouw favoriet uit zodat wij aan de slag kunnen in ons atelier!

Natuursteen maatwerk in marmer, graniet, zandsteen…

Van keukenbladen over vensterbanken tot vloertegels: Vloer & Natuursteen Hermans beschikt over de nodige kennis en ervaring om natuursteen maatwerk professioneel uit te voeren. We vertrekken van een ruw product om tot een prachtige afgewerkte natuursteen op maat te komen. Hoe je je tegels, vloer of keukenblad wil afwerken, beslis je zelf. Er bestaan immers uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden voor natuursteen, zoals verzoeten, bikken en polijsten. Welk effect je daarmee verkrijgt, laten we je met veel plezier zien in onze toonzaal in Lichtaart. Waar wil jij dus graag natuursteen in huis? Vertel het aan Vloer & Natuursteen Hermans en wij realiseren die trap, tegels of vloer in natuursteen waar je al zo lang van droomde.

De schoonheid van natuursteen in huis

Natuursteen wordt in zijn ruwe vorm gevonden in de bergen en omgevormd tot een uniek keukenblad of bijzondere vloer voor bij jou thuis. Aangezien het om een echt natuurproduct gaat, hangen we dus af van de natuur wat betreft de kleuren en hoeveelheid van de verschillende soorten natuursteen. Maar dat brengt natuurlijk ook met zich met dat elke steen anders is! Het is die mix van uniekheid en natuurlijke schoonheid dat van natuursteen zo’n geliefd product maakt. Wist je trouwens dat een beschadigde bovenlaag kan hersteld worden? Door de natuursteen op te schuren of opnieuw te slijpen wordt de glans op die manier terug opgebouwd en kan jij weer volop van je tegels, vloer of werkblad in natuursteen genieten!

De schoonheid van natuursteen in huis.

Niets dan natuursteen bij Vloer & Natuursteen Hermans

Wil jij thuis ook graag een vloer, een werkblad of een trap in blauwe steen, graniet of marmer? Bij Vloer & Natuursteen Hermans vind je een uitgebreid aanbod aan natuursteen! Op onze website leiden we je alvast wat in de wondere wereld van natuursteen in, maar je kan ook gewoon direct naar onze toonzaal komen waar we de diverse soorten natuursteen tentoonstellen!

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk