Wat zijn de populaire tegeltrends?

Als specialist in natuursteen en keramische tegels blijven we bij Vloer & Natuursteen Hermans op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en recente tegeltrends. Zo kunnen we onze klanten immers voortdurend een actueel assortiment aanbieden van allerlei soorten tegels. Welke tegels zijn hot vandaag de dag? Welke soorten tegels worden nog altijd vaak gebruikt in woningen? Welke nieuwtjes bieden we je aan? Je ontdekt het hier!

Nieuwe soorten tegels bij Vloer & Natuursteen Hermans

Het nieuwste van het nieuwste, dat vind je ook bij Vloer & Natuursteen Hermans. Tot de meest recente ontwikkelingen behoren sowieso de supergrote keramische tegels. De afmetingen van de tegels kunnen oplopen tot 3m60 breed, 1m50 lang en 6 mm dik. Deze supergrote tegels zijn bovendien beschikbaar in allerhande uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld met een betonlook of een marmerimitatie. Ze worden voornamelijk gebruikt om de vloeren van woonkamers en keukens mee te bekleden, maar ook als wandbekleding in de badkamer zijn ze ideaal. Bovendien bieden ze net dezelfde uitstekende kwaliteit als keramische tegels van gewoon formaat.

Als specialist in natuursteen en keramische tegels blijven we bij Vloer & Natuursteen Hermans op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en recente tegeltrends.

Unieke tegels plaatsen

Houd je wel van die terracotta tegels uit de jaren ’60? In het aanbod van Vloer & Natuursteen Hermans vind je exclusief handgemaakte Spaanse tegels met diezelfde look en stijl. Ze zijn beschikbaar in heel uiteenlopende kleuren en met allerlei soorten mooie motieven erop geschilderd. Het is zelfs mogelijk om deze tegels volledig naar jouw hand en interieur te zetten door een foto mee te brengen die door ervaren ambachtsmannen in Spanje op de tegels wordt geschilderd. Doordat deze tegels handgemaakt zijn, is elk tegeltje ook anders en one of a kind.

En van de blijvende tegeltrends die we bij Vloer & Natuursteen Hermans opmerken is bijvoorbeeld de imitatie van blauwe steen met keramische tegels.

Tegels die het goed blijven doen

In elk type productgamma zijn er altijd wel artikelen waar het grote publiek voor blijft kiezen… Dat geldt ook zo voor tegels! Eén van de blijvende tegeltrends die we bij Vloer & Natuursteen Hermans opmerken is bijvoorbeeld de imitatie van blauwe steen met keramische tegels. Dit type tegels blijft veel gevraagd om zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Maar ook de nabootsing van parket of andere houtstructuren blijft het goed doen. Die populariteit is grotendeels te danken aan de veelzijdigheid van keramische tegels. Hoewel pure natuursteen een prachtig, kwaliteitsvol product blijft, hangen we voor de hoeveelheid en de uitstraling van natuursteen af van de natuur, terwijl keramische tegels altijd geproduceerd kunnen worden en dat met een hele waaier aan motieven en kleuren.

De nieuwste tegeltrends ook bij jou thuis?

Zou je graag een vloer of wand bekleden met onze supergrote keramische tegels? Passen die handgemaakte Spaanse tegels perfect in je keuken? Of zou je graag weten welke tegeltrends zich nog voordoen? Dan helpen we je graag verder bij Vloer & Natuursteen Hermans (Lichtaart)!

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk