(Dak)terras aanleggen met terrastegels

Zodra de eerste zonnestralen er door komen in de lente genieten we graag van een lekker glaasje en een smakelijk hapje op ons terras. Of misschien organiseer je wel eens graag een winter BBQ! Eigenlijk kan je het hele jaar rond op je terras vertoeven, dus dan is het ook altijd fijn als je terrastegels er mooi bij liggen! Vloer & Natuursteen Hermans heeft daar een uitstekende oplossing voor: terrastegels in natuursteen en keramische tegels.
De waarde van keramische tegels en terrastegels in natuursteen.

De waarde van keramische tegels en terrastegels in natuursteen

Duurzame tegels op je terras? Dan vormen keramische tegels en terrastegels in natuursteen het antwoord dat je zocht. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld niet gevoelig aan licht, algen of schimmel: perfect dus wanneer je bij je thuis een terras wil aanleggen dat zijn schoonheid seizoen na seizoen blijft behouden. Maar ook een terras in natuursteen blijft er mooi uitzien. Terrastegels van leisteen voelen zelfs niets van regen, zon of sneeuw waardoor je terras dus niet zal verkleuren of water zal opnemen! Heb je trouwens per ongeluk iets zwaars laten vallen op je tegels? Dan vervangt Vloer & Natuursteen Hermans de beschadigde tegel moeiteloos door een nieuwe. En dan heb je natuurlijk ook nog de uitstraling van keramische terrastegels en tegels in natuursteen… Kies jouw favoriet uit de verschillende kleuren, stijlen en prijzen, want voor elk budget en elke smaak zijn er terrastegels op de markt. Van landelijk tot modern, van kleine tot grote tegels: er zijn immers veel creatieve mogelijkheden voor terrastegels in natuursteen en keramische tegels!

 

Terrastegels plaatsen op je dakterras

Woon je in de stad of op het platteland, met een dakterras geniet je altijd van een prachtig uitzicht. Het is bovendien een soort van oase van rust en een plek van ontspanning als we weer eventjes te druk bezig zijn (geweest).

Hoe jij je dakterras inricht, laten we uiteraard volledig aan jou. Voor de vloer hebben we echter een heel interessant voorstel: tegels in natuursteen of keramische terrastegels! Deze tegels passen perfect in het plaatje van een stijlvol en duurzaam dakterras. Als expert in keramische tegels en natuursteen, raden we aan om de terrastegels op tegeldragers te plaatsen zodat je ze er gemakkelijk weer kan af halen en terug kan op plaatsen wanneer er iets aan je dakdichting zou schelen. Vloer & Natuursteen Hermans plaatst de terrastegels bovendien met open voegen opdat het water gemakkelijk wordt afgevoerd onder de tegels. Zoals je ziet, is Vloer & Natuursteen Hermans tot in de puntjes voorbereid om ook je dakterras uit te rusten met een setje knappe terrastegels!

 

Terrastegels plaatsen op je terras

Geniet het hele jaar door van mooie terrastegels bij je thuis. Sneeuwt het, schijnt de zon of regent het? De keramische terrastegels en vloertegels in natuursteen van Vloer & Natuursteen Hermans zijn daar overal immuun voor! Kom deze kwaliteitsvolle tegels bekijken in onze toonzaal in Lichtaart en ontdek alle troeven die ze in huis hebben voor jouw terras. Dan zal ook jij binnenkort volop kunnen genieten van de pracht van deze terrastegels!

Terrastegels plaatsen op je terras.
  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk