Overzicht van de diverse toepassingen

Met de verschillende soorten natuursteen en het gevarieerde aanbod aan keramische tegels kan je al heel wat aanvangen om je woning in te richten, aan te kleden en af te werken. Zowel natuursteen als keramische tegels bieden een rijk aanbod aan kleuren, formaten en structuren. Tot welke woonelementen kunnen we bij Vloer & Natuursteen Hermans deze producten dan verwerken? We geven je een kort overzicht.

Binnenshuis natuursteen en keramische tegels plaatsen

Natuursteen en keramische tegels ogen prachtig in verschillende ruimtes binnenshuis. We plaatsen ze zowel op vloeren als op wanden, waardoor de mogelijkheden heel breed uitlopen. Denk bijvoorbeeld hoe je badkamer er zou uitzien met natuursteen tegels in een zachte kleur. In de keuken kan je dan weer een muur bekleden met keramische tegels in een iets fellere kleur, als accentwand. Maar ook je trap of open haard bekleden met marmer, een granieten werkblad in de keuken, of keramische mozaïektegeltjes op het toilet is mogelijk. Keramische of natuursteen tegels plaatsen we bij Vloer & Natuursteen Hermans praktisch overal in huis.

Natuursteen en keramische tegels ogen prachtig in verschillende ruimtes binnenshuis.

Natuursteen en keramische tegels voor buiten

Net zoals we je woning langs binnen kunnen verrijken met de charme van natuursteen of de veelzijdigheid van keramische tegels, kunnen we dat ook langs buiten. Terrastegels van leisteen of andere natuursteen, mooie tegels plaatsen rondom je zwembad, of misschien wel een uniek tuinpad? Bij Vloer & Natuursteen Hermans bespreken we je wensen uitvoerig en realiseren we jouw project op maat.

 

Eén stijl, één geheel

Doordat we vloertegels ook als wandtegels kunnen gebruiken, is het mogelijk om dezelfde stijl door te trekken in je woning met natuursteen of keramische tegels. Een andere mogelijkheid is binnen en buiten dezelfde tegels plaatsen, bijvoorbeeld in je woonkamer of keuken en op het aangrenzende terras. Die uniformiteit draagt bij tot een rustgevend geheel waar je dubbel van zal genieten.

Bekijk de diverse toepassingen van keramische en natuursteen tegels, en creŽer je eigen, unieke sfeer thuis.

Natuursteen maatwerk

Om zo goed mogelijk op jouw wensen te kunnen inspelen en om voor elke klant een oplossing te kunnen bieden, realiseren we in ons eigen atelier ook puur natuursteen maatwerk. Dat wil zeggen dat je dat granieten keukenblad, die marmeren trap, die vensterbank van leisteen of die vloertegels van blauwe steen op maat bij je thuis geleverd en geplaatst krijgt. Als specialist in natuursteen maatwerk gaan we geen enkele opdracht uit de weg en zorgen we ervoor dat onze klant tevreden is met het gepersonaliseerde natuursteen woonelement.

Natuursteen of keramische tegels leggen bij je thuis?

Neem dan contact op met de ervaren medewerkers van Vloer & Natuursteen Hermans. Vloertegels en wandtegels voor je terras, badkamer, keuken, veranda, zwembad en noem maar op: we brengen het voor mekaar. Ontdek de diverse toepassingen van keramische en natuursteen tegels, en creëer je eigen, unieke sfeer thuis.

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck ‚Äď Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk