Een bezoekje aan de toonzaal

Vloer & Natuursteen Hermans ontvangt je met open armen in de volledig vernieuwde toonzaal in Lichtaart. Je maakt er kennis met de verschillende soorten natuursteen en keramische tegels waarbij we een speciale focus leggen op de exclusievere materialen. Bovendien laten we je meteen zien op welke manieren je deze topmaterialen kan integreren in je woning. Benieuwd naar meer? Dan brengt een bezoekje aan de toonzaal van Vloer & Natuursteen Hermans raad!
Kom neuzen tussen de verschillende soorten natuursteen en laat je verrassen door de mogelijkheden van keramische tegels in de toonzaal van Vloer & Natuursteen Hermans in Lichtaart.

Topproducten uitgestald in toonzaal

Kom neuzen tussen de verschillende soorten natuursteen en laat je verrassen door de mogelijkheden van keramische tegels in de toonzaal van Vloer & Natuursteen Hermans in Lichtaart. Vloeren in blauwe steen, een trap in graniet, keramische tegels tegen je badkamermuur of leisteen tegels op je terras: Vloer & Natuursteen Hermans laat je in de toonzaal een voorsmaakje zien van al de mogelijke toepassingen van natuursteen en keramische tegels bij jou thuis. Maar liefst 100 verschillende soorten tegels liggen klaar om door jou bewonderd te worden! Dat is met andere woorden wel een bezoekje waard.

Waar en wanneer kan je terecht in de toonzaal

Elke maandag, dinsdag en donderdag staan de ervaren vakmensen van Vloer & Natuursteen Hermans klaar om je van 14u tot 19u te informeren en te adviseren over natuursteen en keramische tegels bij jou thuis. Vrijdag is de toonzaal open van 14u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u. Woensdag sluiten we de deuren… Komen deze uren niet zo goed uit voor jou, dan kan je ook altijd een afspraak maken! Het adres dat je mag ingeven in je gps is Kloosterstraat 24 in Lichtaart en dan zien we je daar!

Een warm onthaal en een prachtig aanbod aan natuursteen en keramische tegels staan je er op te wachten!

Toonzaal voor natuursteen en keramische tegels

Droom je al langer van een prachtig keukenblad in graniet, van een mooie vloer van zandsteen in je keuken of van moderne keramische tegels op je dakterras? Twijfel dan niet langer en spring binnen in de toonzaal van Vloer & Natuursteen Hermans in Lichtaart. Een warm onthaal en een prachtig aanbod aan natuursteen en keramische tegels staan je er op te wachten!

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk