Troeven van Vloer & Natuursteen Hermans

Ondertussen zijn er al heel wat bedrijven op de markt die natuursteen en/of keramische tegels verwerken. Vloer & Natuursteen Hermans onderscheidt zich echter van de rest dankzij deze 5 pijlers.

Kwaliteit en ervaring

Bij een eerste ontmoeting met de zaakvoerders van Vloer & Natuursteen Hermans merk je dat zij met passie bezig zijn met hun beroep. Ze kennen hun materialen door en door, weten hoe ze natuursteen en keramische tegels moeten behandelen en toveren die telkens om tot prachtige stukken. Bij Vloer & Natuursteen Hermans wordt jouw project niet enkel met vol enthousiasme uitgevoerd, maar ook met zorgvuldig geselecteerde materialen van uitstekende kwaliteit. Geniet van de kwaliteit, ervaring en passie die Vloer & Natuursteen Hermans uitdraagt!

Ze kennen hun materialen door en door, weten hoe ze natuursteen en keramische tegels moeten behandelen en toveren die telkens om tot prachtige stukken.

Natuursteen maatwerk

In ons eigen atelier verzagen we grote platen natuursteen tot het gewenste woonelement. Zou je dus graag natuursteen tegels leggen op je terras, marmeren vloertegels in de keuken willen, of een granieten vensterbank of trapbekleding plaatsen? Dan kan je terecht bij Vloer & Natuursteen Hermans voor vakkundig natuursteen maatwerk.


Persoonlijke opvolging

Met elke klant bouwen we een duurzame vertrouwensrelatie op. We zijn er bij vanaf het begin tot en met de laatste afwerking. Als zaakvoerders voeren we de werken zelf uit en volgen we alles tot in de details op, zodat we onmiddellijk kunnen bijsturen indien nodig. Een sterke betrokkenheid is voor ons belangrijk.

Hebben we je kunnen overtuigen van onze kennis, ervaring en kwaliteit? Laat ons dan meteen weten waar je graag natuursteen of keramische tegels in huis wenst.

Diverse toepassingen mogelijk

Bij Vloer & Natuursteen Hermans kan je natuursteen of keramische tegels laten verwerken tot heel uiteenlopende toepassingen, voor binnenshuis én buitenshuis. Denk onder meer aan diverse soorten vloertegels en wandtegels, aan vensterbanken en dorpels, en aan trapbekledingen en werkbladen. Allemaal vervaardigd met vakmanschap.

 

Centraal aanspreekpunt

Wil je je volledige badkamer of benedenverdieping aanpakken? Dan fungeert Vloer & Natuursteen Hermans als centraal aanspreekpunt voor jouw totaalrenovatie. We hebben immers de nodige contacten om alle werken te kunnen uitvoeren, zodat we meteen ook voor dat nieuwe plafond, die fris geverfde muren en die nieuwe elektriciteit kunnen zorgen

Je project uitgevoerd door Vloer & Natuursteen Hermans

Hebben we je kunnen overtuigen van onze kennis, ervaring en kwaliteit? Laat ons dan meteen weten waar je graag natuursteen of keramische tegels in huis wenst, en we bespreken je project tijdens een persoonlijk gesprek.

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk