Knappe vloertegels in en rondom je huis

Werk de vloeren van je huis binnen en buiten af met enkele knappe keramische vloertegels of tegels in natuursteen. Vloertegels in deze materialen kunnen elke woonstijl aan. Laat je daarom verrassen door de veelzijdigheid van keramische vloertegels en de unieke uitstraling van tegels in natuursteen!

Sterke vloertegels op je vloeren

Van vloeren in keramische vloertegels en natuursteen geniet je erg lang, want één van de grote troeven van deze tegels is hun duurzaamheid. Dat wordt dus een prachtige tegelvloer die de tand des tijds goed zal doorstaan! De vloertegels zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden en overal in huis te plaatsen. Denk daarbij aan de vloeren in je badkamer en keuken, en aan je terras en oprit. Met keramische tegels en vloertegels in natuursteen bekleed je dus je woning zowel langs binnen als langs buiten! Wil je trouwens graag de stijl van je vloeren doortrekken op je muren? Dan is dat met deze vloertegels geen enkel probleem, want die kan je ook als wandtegels gebruiken! En om het lijstje aan pluspunten volledig te maken, vertellen we je ook dat de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend zit bij beide vloertegels.

 

Vloertegels die in elk interieur passen

Vloeren met grote of kleine vloertegels, vloeren die op parket of op beton lijken, matte of blinkende vloeren: keramische vloertegels en tegels in natuursteen bestaan in verrassend veel uitvoeringen. Zo vind je voor elk interieur en elke smaak de perfecte tegels voor je vloeren! Vind je bijvoorbeeld een vloer met super grote tegels wel iets moderns uitstralen?

Vloertegels die in elk interieur passen.
Of wil je liever kleine, fijne vloertegels die een mozaïekeffect creëren? Vertel je wensen aan Vloer & Natuursteen Hermans en het komt voor mekaar! Met de moderne technieken van tegenwoordig kan je zelfs voor keramische vloertegels kiezen die vermomd zijn als parket, natuursteen of beton… Kom bij ons langs in de toonzaal om met eigen ogen het brede aanbod aan vloertegels te bewonderen!
Bekleed je vloeren met duurzame vloertegels.

Het simpele onderhoud van vloertegels

In het algemeen vergen keramische tegels en vloertegels in natuursteen geen moeilijk onderhoud. Nadat de tegels zijn geplaatst, raden we je aan om eerst even de cementsluier (een soort van doffe aanslag) van de vloertegels te verwijderen. Een prima product daarvoor is bijvoorbeeld Lithofin Cementsluierverwijderaar die de natuurlijke kleuren en structuur van de vloertegels weer op de voorgrond brengt. Om je keramische vloer daarna op dagelijkse basis schoon te houden, vermijd je best reinigingsproducten op basis van olie of vette zeep. Die leggen namelijk een vetlaag op de vloertegels waar stof en vuil op blijft plakken… De vloertegels in natuursteen bescherm je dan weer best even door ze te impregneren. In het gamma van Lithofin zitten betrouwbare onderhoudsproducten om je keramische tegels en vloertegels in natuursteen op de juiste manier te reinigen en te beschermen!

 

Bekleed je vloeren met duurzame vloertegels

Met keramische vloertegels en tegels van natuursteen op de vloer van je badkamer, keuken of terras kies je altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Met hun bijzondere kwaliteiten en diverse uitstralingen vormen deze tegels een echt topproduct. Wil je graag meer info over keramische tegels of vloertegels in natuursteen? Geef ons dan een seintje op 014/43 96 31 of op info@vloeren-hermans.be!

  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck – Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk