Mooie wandtegels in keuken of badkamer

Wil je eens een nieuwe look geven aan je badkamer of keuken? Ben je aan het bouwen en zoek je nog een leuke afwerking voor de wand van je douche? Keramische wandtegels en tegels in natuursteen kan je op allerlei manieren integreren in je woning. Ontdek hier wat ze je te bieden hebben!

Keramische wandtegels of tegels in natuursteen in huis

Wanneer je keramische tegels of tegels in natuursteen tegen de muur van je keuken laat plaatsen, kies je voor hygiëne. De tegels zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden en daardoor ook gemakkelijk te reinigen. Hangt er wat spaghettisaus of ander vuil tegen je keukenwand? Dan zijn je wandtegels dus in een handomdraai weer proper! Bovendien geniet je lange tijd van keramische wandtegels én van tegels in natuursteen aangezien het zo’n duurzaam product is. De muren van je keuken of badkamer blijven er dus van de eerste tot en met de laatste dag altijd even mooi uitzien!

 

Creëer een unieke sfeer met wandtegels

Dankzij het uitgebreide aanbod aan keramische wandtegels en tegels in natuursteen schep je eender welke sfeer in huis.

Keramische wandtegels of tegels in natuursteen in huis.
In je keuken kan je bijvoorbeeld gaan voor keramische tegels in felle kleuren, terwijl je in je badkamer dan weer wandtegels in de zachte kleuren van natuursteen kan laten plaatsen om er volledig tot rust te komen. Vloer & Natuursteen Hermans werkt bovendien samen met enkele leveranciers die unieke keramische wandtegels aanleveren met bijvoorbeeld een knap bloemenmotief op. Er is dus voor ieder wat wils! Ook qua grootte zijn er verschillende mogelijkheden, zoals fijne mozaïektegeltjes tegen je muur of grote, moderne wandtegels. Zulke grote tegels hebben trouwens een verruimend effect in kleine ruimtes… Probeer het zelf en ondervind het met eigen ogen!

Trend: vloertegels gebruiken als wandtegels

Tegenwoordig worden vloertegels meer en meer gebruikt om ook de muren mee te bekleden. Op die manier trek je de stijl op je vloer dus door naar de rest van je interieur en creëer je een harmonieus geheel. Maar let op, want vloertegels kan je wel als wandtegels gebruiken, maar niet omgekeerd! Traditionele wandtegels worden immers minder hard gebakken en zouden als snel barstjes vertonen als ze op de vloer geplaatst worden…

 

Wandtegels om uit te kiezen

Geef een tijdloze look aan je keuken of een heel moderne uitstraling aan je badkamer met de keramische wandtegels en tegels in natuursteen van Vloer & Natuursteen Hermans.

Wandtegels om uit te kiezen.
Mat, glanzend, opvallend of subtiel; met deze wandtegels brengen we de look die jij wilt tot leven… Ontdek het brede gamma aan afwerkingsmogelijkheden in onze toonzaal in Lichtaart!
  • "We waren aan het verbouwen en wilden graag de keuken onder handen nemen. Vloer & Natuursteen Hermans is prachtige wandtegels in graniet komen plaatsen!"

    Fam. Verdonck ‚Äď Turnhout

  • "Keramische terrastegels leken ons wel leuk voor op ons dakterras. Voor een professionele plaatsing konden we rekenen op de expertise van Vloer & Natuursteen Hermans."

    Fam. De Wachter - Arendonk